Om Bagepapir.dk

Bagepapir kan ikke undværes i de danske hjem, alle bruger det næsten dagligt når noget skal tilberedes eller varmes i ovnen. Men bagepapir som vi kender det – i papirform – er hverken det bedste før miljøet eller din pengepung, da det er engangsbrug og skal købes igen og igen. Derfor sætter vi her på siden fokus på genanvendeligt bagepapir og den penge- og miljøbesparelse som du kan opnå med en genanvendeligt bagepapir.

Du kan bruge vores side til at se den besparelse du får ved at bruge genanvendeligt bagepapir, men du kan også sammenligne priser på bagepapir i de forskellige supermarkeder, samt finde bagepapir i storkøb.

Bagepapir til nye køkkenmaskiner

Køkkenet bliver hele tiden effektiviseret med opfindelsen og udbredelsen af nye køkkenmaskiner. Nogle af disse køkkenmaskiner, udover ovnen, bruger også bagepapir. Et eksempel på dette er den for tiden meget populære airfryer der gør det nemt at tilberede mad hurtigt.

For at du ikke hele tiden skal stå og vaske din airfryer skuffe op, så kan du med fordel indsætte bagepapir i airfryeren. Det er dog noget særligt bagepapir du skal indsætte, som passer i formen til airfryeren skuffe ellers vil det ikke holde tæt og beskytte hele skuffen. Derfor skal du bruge bagepapir lavet til en airfryer.

Website.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

affald-i-naturen.dk
vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
co2-udledning.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.